KOUPELNY [ NÁVRHY + DODÁVKY + REALIZACE ]   více než 500 realizovaných projektů

   721 661 758

Ochrana osobních údajů

Získávání kontaktních a osobních údajů
Vaše kontaktní a osobní údaje získáváme jedině na základě jejich poskytnutí v rámci registračních formulářů na našich webech nebo z obchodního styku. Poskytnutí těchto údajů je z vaší strany dobrovolné.

Zpracování a uchování osobních údajů
Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem vyžádané obchodní komunikace a vaší identifikace v případě fakturace. Osobní údaje zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Údaje uchováváme v zabezpečených databázích.

Právo na informace
Na požádání vám sdělíme, zda a jaké konkrétní údaje o vás uchováváme. V případě, že by údaje nebyly správné, na požádání je opravíme.

Možnost odhlášení
Údaje, které nám poskytujete, nám slouží k informování o našich službách a činnosti. V případě e-mailové komunikace se můžete z jejího odběru kdykoliv odhlásit. Pokud si to vyžádáte, odstraníme vaše kontaktní údaje z naší databáze.

Postoupení osobních údajů
Osobní údaje neposkytujeme třetím stranám. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů.

Cookies
Tyto stránky používají cookies k tomu, aby provozovatel mohl sledovat preference návštěvníků a aby mohl podle toho optimálně vytvářet webové stránky.
Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Dotazy
Jestliže máte jakýkoli dotaz, můžete nás kontaktovat na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.